Accessoires

Het is niet lastig om verliefd te worden op onze design accessoires. Wat wel lastig is, is om een keuze te maken. Want de kans is groot dat het winkelmandje binnen korte tijd gevuld is. Wij hebben een klein maar gedetailleerd design accessoires assortiment waaruit wij alleen de stukken hebben toegevoegd waarvan wij vinden dat ze bij de rest van ons aanbod passen.

Klik hier

Deze design accessoires gaan jouw interieur nog mooier maken

Een goed voorbeeld hiervan is de Barcelona salontafel, ook wel als koffietafel bekend. Mies van der Rohe ontwierp de vierkante glazen tafel om gecombineerd te worden met andere designmeubels uit zijn Barcelona-serie. De iconische verchroomde poten komen dan ook overeen met de poten van bijvoorbeeld de Barcelona Sofa.

Ook de Eileen Gray bijzettafel is een goed voorbeeld van een klassieker waarvan de pracht onbeschrijfbaar is. Wanneer deze tafel nabij een van de Barcelona stoelen wordt geplaatst, is direct duidelijk waarom de bijzettafel onderdeel van onze accessoires categorie is.

Onze schapenvachten horen op jouw Barcelona stoel thuis

Authentieke schapenvachten, probeer ze nog maar eens te vinden. In veel gevallen kom je bij een kunstversie uit waarvan het materiaal nooit zo zacht kan zijn als een authentieke schapenvacht. Omdat dit design accessoire wel heel mooi bij de runderlederen Barcelona stoelen past, konden we niet anders dan de vier mooiste schapenvachten aan ons design aanbod toevoegen. Dat betekent dat je de schapenvacht in crème, donkergroen, taupe en lichtblauw aan je interieur kunt toevoegen. Vier unieke kleurgangen welke allen op een eigenwijze manier het design van de bestaande inrichting extra niveau geeft.

Van de Barcelona salontafel tot onze schapenvachten: haal extra volume in huis met deze prachtige design accessoires.