Barcelona Bank

Deel het genot met de Barcelona Bank. Deze verlengde variant van de Barcelona Chair is uitermate geschikt om met meerdere personen van te genieten. De Barcelona Bank is beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

5 artikel(en)

Sorteer op

5 artikel(en)

Sorteer op


Barcelona Bank


Deel het genot met de Barcelona Bank. Deze verlengde variant van de Barcelona Chair is uitermate geschikt om van te genieten met meerdere personen. Als lichtgewicht bank is deze tevens ideaal om te verplaatsen en zo makkelijk het interieur naar gevoel in te richten. De Barcelona Bank staat tevens binnen hetzelfde concept als de Barcelona Chair. In combinatie met de Barcelona Chair replica sluit dit naadloos aan om samen neer te zetten in woon-, ontspannings- en/of eetkamer.


Bent u het zat om telkens bijpassende stoelen en/of een bank te kopen bij huidig interieur. De Barcelona Bank wordt gekenmerkt door een nobele, tijdloze en toch eigentijdse stijl. Voordeel hiervan is dat de Barcelona Bank past binnen elk interieur.


Over Mies van der Rohe en de Barcelona Chair


Mies van der Rohe was een pionier in het modernisme en een meester in proporties. De Barcelona Chair met Ottoman werd ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe voor een Duits paviljoen tijdens World Expo 1929 in Barcelona. Het was de plaats van de openingsceremonie, gehouden door de Spaanse koning Alfonso XIII en koningin Victoria.

Enkele van de Barcelona Chair diende als Koninklijke kerkbanken. Zoals gezegd was Mies van der Rohe een pionier in het modernisme en grootmeester in het creëren van proporties. Hij bevrijdde woonruimtes van ornamenten en bloemversieringen en plaatste elegant meubilair zoals de Barcelona Chair die tot op de dag van vandaag als stijlicoon wordt gezien. De nieuwe interieurs zijn gekenmerkt door eenvoud in staal, glas en beton.


Waarom de Barcelona Bank?


De Barcelona Bank is dé manier om na een lange dag samen op te ontspannen. Evenals de Barcelona Chair zal deze voldoen aan uw wensen en behoeften. Het design onderscheidt zich door zijn diversiteit en eenvoudige elegantie en is niet meer weg te denken in een moderne kamer.

De Barcelona Bank is te verkrijgen in 5 kleuren. Naast zwart en wit is de bank ook te leveren in cognac, bruin en rood. Alle variaties zijn van runderleder en voorzien van hoogwaardige materialen.


Bestel deze prachtige Barcelona Bank vandaag nog!