Toggle Nav
winkelwagen
Loading...

Barcelona Daybed

Barcelona Daybed ontworpen door Mies van der Rohe. De naam zegt het al. Dit daybed is ontworpen om overdag even lekker op te kunnen liggen. Mies van der Rohe kwam met het idee voor dit design om de welvarende werkgevers een plek te geven op de werkvloer waar ze zichzelf even kunnen ontspannen. Tegenwoordig zie je het daybed steeds vaker terug in de woonkamer of kantoor in combinatie met de Barcelona Chair.


 1. Barcelona daybed bruin Barcelona daybed bruin

  Barcelona daybed bruin

  1.487,- 987,-
  vandaag 34% korting
 2. Barcelona daybed wit Barcelona daybed wit

  Barcelona daybed wit

  1.487,- 987,-
  vandaag 34% korting
 3. Barcelona daybed zwart Barcelona daybed zwart

  Barcelona daybed zwart

  1.487,- 987,-
  vandaag 34% korting

Het meesterwerk van Mies van der Rohe

Kenners zullen het eens zijn: het Barcelona Daybed is het absolute meesterwerk van Mies van der Rohe. Het zou het designmeubel zijn waar Van der Rohe het langst aan gewerkt heeft. Mede door de adviezen van zijn muse, was hij in staat om het daybed te ontwerpen zoals het er nu uitziet. Prachtige lijnen en subtiliteit waardoor alleen dat aanwezig is, wat echt nodig is.

Het daybed van de Barcelona-serie nodigt uit om op te liggen. Vooral vanwege de gebruikte materialen, waarvan de kwaliteit natuurlijk de hoogste normen kent. Van hoogwaardig runderleder tot volledig verchroomde roestvrijstalen buizen. Het is lastig om nee te zeggen tegen een meubel dat zo comfortabel is.

Onze Barcelona Daybed replica kent geen competitie. De enige speler binnen deze wereld is het daybed zelf. En daarom hebben we de keuze makkelijk voor je gemaakt. Wil je kwaliteit, comfort en design van het hoogste niveau? Dan is deze kwalitatieve replica van het Barcelona Daybed voor jou voorbestemd.

Voor een powernap, of voor het design.

Voor Mies van der Rohe kwam dit model het meest in de buurt van een bed dat geschikt zou zijn om in een kantoor te plaatsen. Toen het Barcelona Daybed op de markt kwam, was de behoefte aan een dergelijk bed dat binnen een kantoorruimte geplaatst kon worden groot.

Dit model was het eerste daybed dat toegang kreeg tot de kantoorruimtes van hooggeplaatste ambtenaren, advocaten en marketeers. Dat het ondertussen ook mogelijk is om dit unieke daybed in huis te halen, had zelfs van der Rohe nooit kunnen verwachten. Met het Barcelona daybed, is een waardevol designmeubel nu ook in ons eigen interieur te vinden.

Voor 21:00 besteld
morgen in huis

Gratis verzending
en retour

Gratis thuis proberen,
later betalen

Minimaal 2 jaar garantie
op alle producten