Barcelona chair koeienhuid bruin & créme
Barcelona chair koeienhuid bruin & créme Barcelona chair koeienhuid bruin & créme Barcelona chair koeienhuid bruin & créme Barcelona chair koeienhuid bruin & créme Barcelona chair koeienhuid bruin & créme Barcelona chair koeienhuid bruin & créme Barcelona chair koeienhuid bruin & créme

Barcelona chair koeienhuid bruin & créme

Andere beschikbare kleuren:

1.147,- 947,-
vandaag 17% korting
Leverbaar, binnen 4-6 weken bezorgd

Eerst thuis proberen, achteraf pas betalen

Gratis verzending en retour

Minimaal 2 jaar garantie op alle producten

Heb je vragen? Bel ons +31 (0)20 261 34 32Barcelona chair koeienhuid bruin & créme bij klanten thuis

Beschrijving

De Cowskin editie van de Barcelona Chair gaat absoluut jouw huidige interieur opschudden. Gedurfd maar bijzonder smaakvol.

Deze stoel is ontworpen voor iedereen die risico durft te nemen. Iedereen die geen zin heeft om de standaard te volgen. Je bent iemand die over de grens heenstapt. Jij bent een liefhebber van uniek design dat mag botsen met de gevestigde orde.

Dit en meer is wat de Barcelona Stoel van koeienhuid (Bruin en Crème) uitstraalt. Met deze stoel wil jij een interieur dat zichzelf weet te onderscheiden. Origineel en vooruitstrevend.

Een uniek en stijlvol ontwerp dat nooit gaat vervelen

Er zijn veel voorbeelden van meubels waarbij koeienhuid onjuist of misplaatst is toegepast. Indien op verantwoorde wijze koeienhuid kan worden bemachtigd als materiaal, voor in dit geval een stoel, mag je verwachten dat dit leder op gepaste wijze wordt gebruikt.

Wij hebben onze beste bouwers aan het werk gezet om de Barcelona Chair zo gedetailleerd en mooi mogelijk te bekleden met de koeienhuid in bruin en crème. Het eindresultaat is een stoel waar je maar al te graag naar kijkt. Het leder is van hoge kwaliteit, waardoor het ook jaren later dezelfde oogstrelende werking heeft als de eerste dag dat je de stoel in huis haalde.

Jij kunt net zo makkelijk deze Barcelona Chair replica in huis halen als dat je een boek koopt. Alleen bij ons heb je de stoel morgen al binnen. En is de stoel toch niet wat je zoekt? Dan kan je de Barcelona Cowskin Chair kosteloos naar ons terugsturen. Zo zeker zijn wij van onze kwaliteit. Voor een eerlijke prijs.

Betaalbare kwaliteit, voor iedereen

Wij hebben het onze missie gemaakt de Barcelona Chair-serie aan te bieden die voor iedereen betaalbaar en van uitzonderlijk hoge kwaliteit is. Na het bezoeken van 18 verschillende fabrieken kunnen we eindelijk zeggen dat we de beste Barcelona replica’s in onze collectie hebben. En daar zijn we trots op!

Barcelona Chair Koeienhuid Bruin & Crème in een notendop

  • Authentiek runderleder
  • Inclusief gratis vloerbeschermers ter waarde van € 20,-
  • Verchroomd RVS frame
  • Makkelijk te monteren (binnen een minuut!)
  • Twee jaar garantie
  • Gratis verzending en retour!

Meer informatie

Meer informatie
Materiaal frame RVS met een kern van staal
Materiaal kussens Runderleer, achterkant kunstleer
Materiaal banden Kunststof
Dikte staal 12 mm
Afmetingen (BxDxH) 79 x 79 x 85 cm
Afmetingen frame (BxDxH) 75 x 77 x 74 cm
Rugleuning hoogte 85 cm
Zithoogte 50 cm
Garantie 2 jaar
Levertijd Leverbaar, binnen 4-6 weken bezorgd

Voor 21:00 besteld
morgen in huis

Gratis verzending
en retour

Gratis thuis proberen,
later betalen

Minimaal 2 jaar garantie
op alle producten