Barcelona PREMIUM

Ben je bekend met de originele Barcelona Chair? En ben je op zoek naar een 1 op 1 dezelfde stoel als het orgineel? Speciaal daarvoor bieden wij een Premium Barcelona Chair aan. Deze kost wat meer maar scheelt alsnog duizenden euro’s met een originele Barcelona chair. Meer weten over de Premium Barcelona Chair? Klik hier

20 artikel(en)

Sorteer op

20 artikel(en)

Sorteer op


Onze Barcelona Premium


Altijd het beste willen en geen concessies doen in kwaliteit, dan is een Barcelona Premium variant van de Barcelona Chair een must have. Deze Barcelona Premium wijkt op geen enkel vlak uit van het originele ontwerp van Mies van der Rohe. Wij leggen hieronder uit waaraan je een topkwaliteit Barcelona Chair kunt herkennen.


Waarom de Barcelona Premium?


De Barcelona Premium biedt de grootste comfort, het mooiste ontwerp én topkwaliteit. De lederen stoel van echt Italiaans Aniline leder staat bekend om zijn hoogwaardige leerbewerking. De Barcelona Premium is een echte eye-catcher in elk huis of op elke werkplek. Hij is 1 op 1 met het origineel uit 1929 qua afmetingen. Ook het frame is anders dan bij de Barcelona Chair replica. Een dikker en zwaarder frame zonder lasnaden zorgen ervoor dat het design prachtig overgaat naar de leren zitting en rugleuning. De Barcelona Premium zal voldoen aan uw wensen en behoeften. De Barcelona Premium wordt gekenmerkt door een nobele, tijdloze en toch eigentijdse stijl.

Droomt u 's nachts weleens van een klassieke én moderne design stoel? Wij hebben voor u de perfecte design stoel, namelijk de Barcelona Premium. De Barcelona stoel premium is een favoriet onder design liefhebbers. De stoel belichaamt zowel het minimalistische als ook het tijdloze in design.

Even in het kort de meerwaarde van de Barcelona Premium in vergelijking met de Barcelona Chair replica:

  • 5 jaar garantie
  • Italiaans Aniline leder
  • Inclusief GRATIS vloerbeschermers
  • Inclusief GRATIS onderhoudsset
  • 1 op 1 met het orgineel


Hierbij een overzicht van het verschil tussen de Barcelona Chair replica en de Barcelona Premium!


Keuze uit verschillende kleuren


De Barcelona Premium is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. Naast zwart en wit zijn de stoelen leverbaar in cognac, vintage cognac, grijs en rood.




De Barcelona Chair bij klanten thuis en reviews?


Er zijn al veel tevreden mensen met een Barcelona Chair replica. Wij hebben, ter informatie en inspiratie, een overzicht gemaakt met ingezonden foto's bij mensen thuis.

Voor reviews maken wij gebruik van het onafhankelijke platform Trustpilot.


Een Barcelona premium bestellen?


Interesse in de premium maar nog twijfels? Er is een mogelijk om achteraf te betalen waardoor de Barcelona premium eerst in eigen interieur kan worden gezien. Daarnaast heeft Barcelonachair.nl een grote showroom in Amsterdam waar bovenstaande producten kunnen worden bekeken in een huiselijke setting.

Naast bovenstaande meerwaarden van de Barcelona premium zijn onze beloften:

  • gratis verzending heen en terug
  • 100% tevreden garantie, 14 dagen niet goed geld terug
  • achteraf betalen mogelijk. Dus eerst proberen, daarna betalen


Meer lezen over onze producten en service? Over Barcelonachair.nl.