Barcelona Set

De Barcelona Chair op het oog en wil je ook met je voeten omhoog kunnen zitten? Dan is de complete Barcelona set iets voor jou. De Barcelona Ottoman (voetenbank) wordt samen met de Barcelona Chair replica geleverd. De voetstoel is van dezelfde kwaliteit als de Barcelona Chair en past qua design perfect bij deze relaxfauteuil.

6 artikel(en)

Sorteer op

6 artikel(en)

Sorteer opDe Barcelona Chair, een wereldberoemd ontwerp


De Barcelona set werd ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe voor een Duits paviljoen tijdens World Expo 1929 in Barcelona. Het was de plaats van de openingsceremonie, gehouden door de Spaanse koning Alfonso XIII en koningin Victoria.

Enkele van de Barcelona Chair diende als Koninklijke kerkbanken. Mies van der Rohe was een pionier in het modernisme en grootmeester in het creëren van proporties. Hij bevrijdde woonruimtes van ornamenten en bloemversieringen en plaatste elegant meubilair zoals de Barcelona Chair die tot op de dag van vandaag als stijlicoon wordt gezien. De nieuwe interieurs zijn gekenmerkt door eenvoud in staal, glas en beton.

De hoogwaardige materialen en het tijdloze design zijn de hoofdredenen dat de Barcelona Chair al tientallen jaren een icoon is onder design liefhebbers over de hele wereld.

Lees hier de complete geschiedenis van de Barcelona Chair.


Onze Barcelona set


De Barcelona Chair gezien en ook de voeten de rust geven? Dan is de complete Barcelona set dé perfecte aankoop. De Barcelona Ottoman (voetstoel) wordt samen met de Barcelona Chair replica geleverd. De voetstoel is van dezelfde goede kwaliteit als de Barcelona Chair replica en is qua design identiek aan de stoel. Het minimalistische design van beide geeft rust en eenvoud aan het interieur.

De Barcelona set biedt de grootste comfort en het mooiste ontwerp. De lederen stoel is een echte eye-catcher in elk huis of op elke werkplek. Het is tevens een ongebruikelijk ontwerp. Is er een betere manier om te ontsnappen aan het alledaagse door met een goed boek of tablet te ontspannen in een mooie en comfortabele stoel zoals de Barcelona Chair? Of het nu op kantoor of in de woonkamer staan, de Barcelona set past overal en is perfect om in te ontspannen aan het eind van een lange dag. Verwen uzelf met deze luxe en probeer een Barcelona set uit. Als complete set geniet u optimaal van het fraaie design van de Barcelona Chair en de Ottoman (voetstoel).


Keuze uit verschillende kleuren


De Barcelona set is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. Naast zwart en wit is de complete set leverbaar in cognac, bruin en rood. Voor de liefhebber zijn er ook 2 variaties van koeienhuid verkrijgbaar. Deze zijn in de kleuren bruin/wit of zwart/wit.
De Barcelona Chair bij klanten thuis en reviews?


Er zijn al veel tevreden mensen met een Barcelona set. Wij hebben, ter informatie en inspiratie, een overzicht gemaakt met ingezonden foto's bij mensen thuis.

Voor reviews maken wij gebruik van het onafhankelijke platform Trustpilot.


Een Barcelona set bestellen?


Interesse in de Barcelona set maar nog twijfels? Er is een mogelijk om achteraf te betalen waardoor de Barcelona Chair replica eerst in eigen interieur kan worden gezien. Daarnaast heeft Barcelonachair.nl een grote showroom in Amsterdam waar bovenstaande producten kunnen worden bekeken in een huiselijke setting.

Onze beloften zijn:

  • gratis verzending heen en terug
  • 2 jaar garantie op alle producten
  • 100% tevreden garantie, 14 dagen niet goed geld terug
  • achteraf betalen mogelijk. Dus eerst proberen, daarna betalen