Barcelona Ottoman

Heb je de Barcelona Chair al aangeschaft en heb je toch de behoefte om met je voeten omhoog te kunnen zitten? Of vind je de Barcelona ottoman een mooie poef om erbij te zetten? Dan is de Barcelona Ottoman de ideale toevoeging. De voetstoel is van dezelfde kwaliteit als de Barcelona Chair en past qua design perfect bij deze relaxfauteuil.

7 artikel(en)

Sorteer op

7 artikel(en)

Sorteer op


Barcelona Ottoman


Mies van der Rohe was een pionier in het modernisme en een meester in proporties. De Barcelona Chair met Ottoman werd ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe voor een Duits paviljoen tijdens World Expo 1929 in Barcelona. Het was de plaats van de openingsceremonie, gehouden door de Spaanse koning Alfonso XIII en koningin Victoria.

Enkele van de Barcelona Chair diende als Koninklijke kerkbanken. Zoals gezegd was Mies van der Rohe een pionier in het modernisme en grootmeester in het creëren van proporties. Hij bevrijdde woonruimtes van ornamenten en bloemversieringen en plaatste elegant meubilair zoals de Barcelona Chair die tot op de dag van vandaag als stijlicoon wordt gezien. De nieuwe interieurs zijn gekenmerkt door eenvoud in staal, glas en beton.


De Barcelona Chair Ottoman om de set compleet te maken


De Barcelona Chair Ottoman is als toevoeging op de Barcelona Chair ideaal als prachtig design stuk in uw interieur. Deze creatie is volledig in de stijl van de Barcelona Chair en heeft als functie om optimaal te ontspannen. De Barcelona Ottoman is net zo comfortabel als de Barcelona Chair en past in ieder huishouden. De Barcelona Ottoman biedt de grootste comfort en het mooiste ontwerp.

De Barcelona Chair Ottoman of Hocker zal voldoen aan uw wensen en behoeften. Het design onderscheidt zich door zijn diversiteit en eenvoudige elegantie en is niet meer weg te denken in een moderne kamer. De Barcelona Chair met Ottoman biedt het beste zitcomfort en is ook een echte eye-catcher. Evenals de Barcelona Chair replica wordt ook de Barcelona Ottoman gekenmerkt door een nobele, tijdloze en toch eigentijdse stijl.


Barcelona Chair Ottoman als favoriete toevoeging


Heeft u de Barcelona Chair gekocht en droomt u van de mogelijkheid om de benen te strekken? Dan is de Barcelona Ottoman de ideale toevoeging. Het design is in dezelfde stijl als de Barcelona Chair replica en de materialen zijn tevens van hoogwaardige kwaliteit. De Barcelona Ottoman belichaamt zowel het minimalistische als ook het tijdloze in design. Het roestvrij stalen frame biedt met zijn X-vormige poten voor een fantastisch karakter en een sublieme stabiliteit.


De Barcelona Chair is een icoon en al jarenlang een traditie. Tegenwoordig wordt de Barcelona Chair niet alleen in klassieke kleuren en van klassieke materialen gemaakt, maar ook in diverse ledersoorten en nieuwe kleuren. De stoel en de Barcelona Ottoman zijn onder andere verkrijgbaar in bruin, cognac, wit en zwart. Bestel deze prachtige Barcelona Ottoman vandaag!