Barcelona Chair

De BESTBUY Barcelona Chair is zeer geschikt voor iedereen die altijd al een Barcelona Chair in zijn huiskamer wilde hebben. De Barcelona chair is van prachtige en zeer degelijke kwaliteit. Waar voor je geld dus. Deze Barcelona Chair variant is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren leer en 2 kleuren cowhide.

9 artikel(en)

Sorteer op

9 artikel(en)

Sorteer op


De Barcelona Chair, een wereldberoemd ontwerp


De Barcelona Chair replica werd ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe voor een Duits paviljoen tijdens World Expo 1929 in Barcelona. Het was de plaats van de openingsceremonie, gehouden door de Spaanse koning Alfonso XIII en koningin Victoria.

Enkele van de Barcelona Chair diende als Koninklijke kerkbanken. Mies van der Rohe was een pionier in het modernisme en grootmeester in het creëren van proporties. Hij bevrijdde woonruimtes van ornamenten en bloemversieringen en plaatste elegant meubilair zoals de Barcelona Chair die tot op de dag van vandaag als stijlicoon wordt gezien. De nieuwe interieurs zijn gekenmerkt door eenvoud in staal, glas en beton.

De hoogwaardige materialen en het tijdloze design zijn de hoofdredenen dat de Barcelona Chair al tientallen jaren een icoon is onder design liefhebbers over de hele wereld.

Lees hier de complete geschiedenis van de Barcelona Chair.


Onze Barcelona Chair replica


Tijdens ons onderzoek naar een fabrikant voor een perfecte Barcelona Chair replica kwamen wij vele varianten tegen. Uit een selectie van ruim 20 fabrieken hebben wij 2 typen Barcelona Chairs geselecteerd.

- Het BestBuy model:

Om het eenvoudig uit te leggen; het reguliere model is geschikt voor iedereen die graag een Barcelona Chair in zijn huiskamer wilt hebben. De Barcelona chair is van prachtige en zeer degelijke kwaliteit. Waar voor je geld.

- Ons Premium model:

Ben je bekend met de originele Barcelona Chair? En wil je 1 op 1 dezelfde stoel als het orgineel? Speciaal daarvoor is er het premium model. Met echt Italiaans Anilineleer een een dikker en zwaarder frame waarbij de lasnaden niet zichtbaar zijn is deze ideaal voor mensen die altijd het beste willen. Deze kost wat meer maar scheelt alsnog duizenden euro’s met een originele Barcelona chair

Ontdek hier de verschillen tussen het reguliere & premium model.


Keuze uit verschillende kleuren


De Barcelona Chair replica is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. Naast zwart en wit zijn de stoelen leverbaar in cognac, bruin en rood. Voor de liefhebber zijn er ook 2 variaties van koeienhuid verkrijgbaar. Deze zijn in de kleuren bruin/wit of zwart/wit.
Bekijk de Barcelona Chair tot in het kleinste detail.De Barcelona Chair bij klanten thuis en reviews?


Er zijn al veel tevreden mensen met een Barcelona Chair replica. Wij hebben, ter informatie en inspiratie, een overzicht gemaakt met ingezonden foto's bij mensen thuis.

Voor reviews maken wij gebruik van het onafhankelijke platform Trustpilot.


Een Barcelona Chair replica bestellen?


Interesse in de Barcelona Chair replica maar nog twijfels? Er is een mogelijk om achteraf te betalen waardoor de Barcelona Chair replica eerst in eigen interieur kan worden gezien. Daarnaast heeft Barcelonachair.nl een grote showroom in Amsterdam waar bovenstaande producten kunnen worden bekeken in een huiselijke setting.

Onze beloften zijn:

  • gratis verzending heen en terug
  • 2 jaar garantie op alle producten
  • 100% tevreden garantie, 14 dagen niet goed geld terug
  • achteraf betalen mogelijk. Dus eerst proberen, daarna betalen


Meer lezen over onze producten en service? Over Barcelonachair.nl.