10 feiten en weetjes over de Barcelona Chair

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen

De Barcelona Chair. Een tijdloze klassieker. Er is veel over geschreven en er is veel over bekend, daar gaan we nu niet uitgebreid op in. Dat de Barcelona Chair populair is is duidelijk, maar wat is er nou zo bijzonder aan deze stoel.


Wij hebben voor jou de 10 meest bijzondere feiten en weetjes op een rij gezet:

De Barcelona Chair top 5! Welke is jouw favoriet?

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Wij zetten de meest populaire Barcelona Chair kleuren voor je op een rij. Daarbij een korte inleiding per kleur zodat het voor jou makkelijker gaat worden een keuze te maken tussen de verschillende varianten. Uiteraard is niet iedereen hetzelfde, dus geef de voorkeur aan van jouw favoriet!

Heb je al een Barcelona Chair in de woonkamer?

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Vind jij ook dat de woonkamer een van de belangrijkste kamers in het huis is? Maak jij het ook graag knus en gezellig of heb je alles liever straks en netjes opgeruimd? De woonkamer is waar je gasten ontvangt en je ontspant. Het is daarom erg van belang dat de woonkamer jouw stijl vertegenwoordigt en je goede meubels hebt waarin je lekker kan ontspannen, zoals de Barcelona chair.

Een interieur met de witte Barcelona Chair? 4 voorbeelden!

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Zoals wellicht bekend is de Barcelona Chair, door zijn tijdloze uitstraling, in elk interieur een eye-catcher. Om de Barcelona stoel echt tot uiting te laten komen geven wij graag tips en mogelijkheden. Zo ook in dit artikel. We gaan in op de witte Barcelona Chair. Wit is een veelvoorkomende kleur binnen huishoudens. Dan maakt het integreren van de witte Barcelona Chair in eerste instantie makkelijk. Met wat subtiliteit in accessoires en andere kleuren komt de stoel nóg beter tot uiting.

Hoe kan ik het beste mijn Barcelona Chair onderhouden?

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
De Barcelona chair werd door Ludwig Mies van der Rohe voor de wereldtentoonstelling van Barcelona in 1929 ontworpen. Destijds werd de authentieke Barcelona Chair alleen uit geitenleer geproduceerd. Tegenwoordig is de prachtige en tijdloze Barcelona Chair in verschillende kleuren leder en leersoorten verkrijgbaar. Naast de normale variant, die uit runder leder gemaakt is, kun je ook kiezen uit een Premium variant. De premium variant is gemaakt van aniline leer. Aniline leer is de topper onder de leersoorten! Als je in het bezit bent van een Barcelona chair of er een op het oog hebt, vraagt je jezelf vast af: “Hoe moet ik mijn Barcelona chair onderhouden?

Wachtruimte inrichten? Wachten in stijl met de Barcelona Chair!

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Het inrichten van uw wachtruimte is niet iets wat u over het hoofd moet zien of even snel erbij moet doen. De wachtruimte is vaak de ruimte die uw gasten (of toekomstige klanten) als eerste zien. Ook brengen ze hier soms aardig wat tijd door. De eerste indruk op een positieve manier inzetten? Wij geven een aantal tips en inspiratie.

De Barcelona Chair | Koeienhuid bruin

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
De Barcelona chair is een tijdloze klassieker die in vele interieurs en kantoorpanden te vinden is. Naast de kleuren zwart, wit, rood, bruin en cognac is de Barcelona chair ook verkrijgbaar in een koeienhuid uitvoering.

De mooiste interieuren met de Barcelona Chair Cognac

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
De Barcelona Chair Cognac is een schitterende editie van de Barcelona Chair. De kleur cognac geeft de stoel nog meer klasse en uitstraling dan dat hij al heeft.

De Barcelona stoel: modern interieur versus landelijk interieur

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Door het tijdloze karakter van de Barcelona Chair kan het in elk interieur een schot in de roos zijn. Of het nu in een modern interieur staat of in een landelijk en vintage georiënteerd interieur de Barcelona stoel komt altijd tot z'n recht. Voor inspiratie hebben wij de twee tegenover elkaar gezet.

Voor elke woonruimte de perfecte Barcelona chair!

By Pim Schelvis
Continue reading 0 Opmerkingen
Voor elke kamer een Barcelona stoel! Dat kan. Voor veel kamers in het huis is de Barcelona stoel geschikt. In dit artikel laten wij u zien hoe u de Barcelona stoel in elke kamer in uw huis tot bloei kunt laten komen. Door het tijdloze en nobele design is de stoel daar uitermate voor geschikt. Zelfs als eetkamerstoel kan het een eye-catcher zijn.
Previous post