Barcelona ottoman

Heb je de Barcelona Chair al aangeschaft en heb je toch de behoefte om met je voeten omhoog te kunnen zitten? Of vind je de Barcelona ottoman een mooie poef om erbij te zetten? Dan is de Barcelona Ottoman de ideale toevoeging. De voetstoel is van dezelfde kwaliteit als de Barcelona Chair best buy of premium en past qua design perfect bij deze relaxfauteuil.

Klik hier
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending en retour
  • Gratis thuis proberen, later betalen
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle producten

Zoals Mies van der Rohe het zou willen zien

Mies van der Rohe ontwierp de Barcelona Chair met in gedachte de aanwezigheid van de Barcelona Ottoman. De ultieme stoel voor zakelijk en persoonlijk gebruik, was pas af wanneer de Ottoman aanwezig was.

De Barcelona Ottoman is ontworpen met dezelfde gedachte als de inmiddels beroemde stoel. Deze poef ofwel hocker moest complementair zijn aan de stoel op drie primaire vlakken: comfort, design en esthetiek. Voor ons replica model is een combinatie beschikbaar met de stoel en de hocker. Zeg nu zelf: je wilt dit prachtige koppel toch niet uit elkaar halen?

De Ottoman heeft zoveel meer te bieden

Onze Barcelona Ottoman replica is ontworpen met hoogwaardige materialen om een gelijke ervaring te kunnen bieden aan het origineel. De droomcombinatie van de stoel met de hocker creëert het beeld waar Mies van der Rohe jarenlang aan gewerkt heeft. Deze combinatie wordt met de Ottoman mogelijk gemaakt. En je zou ze daarom niet uit elkaar willen halen.

De Ottoman haalt extra comfort én design in huis door zichzelf ook als een apart zitmeubel om te bouwen. Deze hocker wordt het liefst gecombineerd met de Barcelona Chair, maar kan ook voor andere doeleinden worden ingezet. Wat de Ottoman ook doet, teleurstellen behoort niet tot de mogelijke opties.

Je kunt de Barcelona Hocker in verschillende edities binnen ons assortiment tegenkomen. Zwart, crème, cognac maar ook met een bekleding van koeienhuid. Voldoende mogelijkheden om een unieke combinatie te maken waarmee jouw Barcelona Chair volledig tot leven komt.

Ottoman van premium kwaliteit bij dé Barcelona expert

Wil jij een identieke kopie van de originele Barcelona Ottoman? Dan is de Premium variant van de Ottoman precies wat jij zoekt. Sterke materialen, hoogwaardig runderleder en alles wat jij van een premium replica mag verwachten.