Pavilion Chairs

De BESTBUY Barcelona Chair is zeer geschikt voor iedereen die altijd al een Barcelona Chair in zijn huiskamer wilde hebben. De Barcelona chair is van prachtige en zeer degelijke kwaliteit. Waar voor je geld dus. Deze Barcelona Chair variant is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren leer en 2 kleuren cowhide.

Klik hier

Barcelona Chair: een design chair met ultiem comfort en een tijdloos uiterlijk

Denk je aan een stoel met een tijdloos design en heerlijk zitcomfort, dan denk je aan een Barcelona Chair. De Barcelona stoel werd bijna 100 jaar geleden ontworpen door Mies van der Rohe en heeft een enorme impact gehad in de wereld van designmeubilair.

Iedereen is het erover eens: de Barcelona Chair bijzonder comfortabel. Maar dat is eigenlijk niet wat deze stoel kenmerkt. Nee, het tijdloze design is wat deze stoel van Mies van der Rohe écht speciaal maakt. Daar waar je bij andere stoelen na een tijdje al bent uitgekeken, is dat bij de Barcelona stoelen totaal niet het geval.

Bovendien past een Barcelona Chair, ongeacht of het nu een origineel of een replica is, in nagenoeg elk interieur. Deze design chairs hebben namelijk een eigen uitstraling, een eigen karakter als het ware. Het zijn design stoelen die eenvoud, eerlijkheid en functionaliteit uitstralen.

De filosofie van de Barcelona stoel door Mies van der Rohe

Minder is niet altijd slecht. Integendeel, less is more, aldus kenners van de huidige generatie. Deze Barcelona stoelen zijn hier een schoolvoorbeeld van. Juist de puurheid van deze stoelen is zo uniek. Ze zijn, zoals veel mensen zeggen, juist zo mooi dankzij hun eenvoud. Dit is ook de reden dat deze stoelen qua ontwerp tijdloos zijn en binnen haast ieder interieur passen.

Verschillende modellen verkrijgbaar: van cognac tot Premium Zwart

Replica stoelen hoeven echter niet onder te doen voor het origineel van Mies van der Rohe, ontworpen in 1928 en vandaag de dag officieel verkocht door Knoll. Onze Barcelona stoelen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, hebben hetzelfde karakteristieke uiterlijk en bieden hoogstaand zitcomfort.

Binnen ons assortiment vind je allerlei Barcelona design stoelen in uiteenlopende uitvoeringen. Denk hierbij aan een premium lederen uitvoering of een Barcelona designer chair in subtiel crème.

Gegarandeerde kwaliteit en comfort, zoals je mag verwachten

Replica of niet, met de Barcelona stoelen uit onze uitgebreide collectie designmeubilair weet je zeker dat je een stoel in huis haalt waar je jarenlang plezier van zult hebben. Kwaliteit waar je jaar in, jaar uit, op kunt rekenen!