Waarom Barcelonachair.nl?
Onze inspiratie ruimte is 5 dagen per week van 9:00 tot 18:00 geopend
en op zaterdag van 9:00 tot 17:00

✓ De lekkerste koffie van Amsterdam

✓ Ruime parkeermogelijkheden

✓ Neem direct jouw favoriete Barcelona Chair mee

✓ Alle barcelona chairs aanwezig in de Inspiratie Ruimte

Adres & Inspiratie Ruimte

Barcelonachair.nl
Poortland 242
1046 BD Amsterdam

 

Onze garanties & beloftes:

 • Thuis proberen, achteraf betalen
  Ben je benieuwd hoe de Barcelona Chair bij jou thuis staat? Wij bieden de mogelijkheid om de stoel eerst 14 dagen in huis te hebben en dan pas te betalen. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.
 • Voor 17.00 besteld, volgende dag in huis
  Door ons volledig te specialiseren in de Barcelona Chair hebben we zeer ruime voorraden. Zo kunnen wij de supersnelle levering van onze producten garanderen.
 • Gratis verzending, heen én terug
  Verzending is op onze website volledig gratis. Bevalt het product niet? Dan nemen wij de stoel zonder gezeur weer terug. Alles voor 100% tevredenheid.
 • 2 jaar garantie op alle producten
  Wij hebben de producten volledig getest en bieden daarom een garantie van 2 jaar. Gebeurt er iets binnen die 2 jaar met het frame of de kussens, dan vervangen wij het model zonder aanvullende kosten.

"Less is more" als werk filosofie

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze webshop te bezoeken. We hopen dat we je de Barcelona Chair kunnen aanbieden waarvan je altijd hebt gedroomd. We vertellen je graag meer over het ontstaan van deze webshop. Wij wilden een Barcelona Chair kunnen aanbieden die voor iedereen betaalbaar is en ook nog eens top is van kwaliteit. Na het bezoeken van ruim 18 fabrieken kunnen we gerust zeggen dat we de beste replica Barcelona Chairs aanbieden. We hebben gekozen voor 2 typen Barcelona Chairs. De eerste is een Barcelona Chair met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden we een 1-op-1 met het origineel aan; de Premium Barcelona Chair.