Barcelona Tweezitters

Deel het genot met de Barcelona Bank. Deze verlengde variant van de Barcelona Chair is uitermate geschikt om met meerdere personen van te genieten. De Barcelona Bank is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

Klik hier

Hoogwaardige materialen voor het maximale comfort

Het is een van de meest begeerde leden van de Barcelona-familie: de Barcelona bank. Deze tweezitsbank is de grotere variant van de populaire Barcelona Chair, waardoor het de logische vervolgstap is voor de liefhebber van de bekende stoel. Met een breed zitoppervlak, ruimschoots geschikt voor twee personen, is het een genot om van de Barcelona Bank gebruik te maken.

Of de Barcelona sofa bank nu in combinatie met andere Barcelona-meubels aanwezig is of niet, de bank weet op een geheel eigen manier de toon te zetten. Je hoeft maar een keer te zitten op de door Mies van der Rohe ontworpen designbank en je weet het: deze bank gaat nooit vervelen.

Vanwege de runderleder bekleding en het roestvrijstalen frame is het een kunstwerk om naar te kijken. Ook als je niet op de bank zit. De verchroomde poten van de bank zorgt ervoor dat dit designmeubel moeiteloos binnen jouw huidige interieur wordt opgenomen.

Voor welke kleur ga jij? De Barcelona bank is beschikbaar in crème, zwart en bruin

Tijdens het ontwerpen van de Barcelona bank heeft Mies van der Rohe, net als bij andere Barcelona designmeubels, zoveel mogelijk overbodige elementen weggehaald. Mogelijk zal het je nog niet zijn opgevallen, maar de Barcelona sofa bank heeft geen armleuning. Ook is het frame zo minimalistisch mogelijk ontworpen, zodat er geen overbodige onderdelen in het zich zijn.

Deze keuzes hebben ervoor gezorgd dat dit meubel een rustgevende maar stijlvolle toevoeging aan ieder interieur is. Van het kantoor tot in de woonkamer: de Barcelona Sofa tweezitter zou nergens misstaan.

Met drie colorways, hoef je ook niet bang te zijn dat er te weinig keuze is. Ga jij voor de Barcelona Bank in het zwart, bruin of crème?